Profil

Personlige data


Født     15. maj 1986
Hår      Lysblond
Øjne     Grøn (blågrøn)
Højde   173 cm
Vægt    58 Kg
 

Specielle færdigheder


Sang, guitar, sangskrivning, klaver, cello, tegning (croquis og portrætter)
Stemme: Mezzosopran
Sprog: Dansk, engelsk, italiensk
Kørekort B

 
Baggrund

 
Kat er opvokset på Fyn, men har en udpræget Sjællandsk dialekt. Som teenager medvirkede hun i diverse musicals og kor, samt begyndte at skrive egne sange.

I 2006 flyttede hun til København for at læse Teatervidenskab. Valget af denne teoretiske uddannelse viste sig dog hurtigt at være en ubevidst bagvej til det, der virkelig tændte hende: Skuespillet.

I 2008 tog hun på Nørgaards Højskole med Danmarks første filmskuespillerlinje, og herefter var vejen åbenlys. Hun færdiggjorde sin BA og søgte ind på Det Danske Filmskuespillerakademi, hvorfra hun blev færdig i 2011. Siden har hun arbejdet målrettet mod en karriere som professionel skuespiller.
 
"Kat er en dygtig, målrettet, ung skuespillerinde med en høj arbejdsmoral og en kreativ sjæl. Hun er sprudlende, intelligent og fyldt med energi. En kvinde, der ved, hvad hun vil - jeg kan så absolut anbefale Kat!" - Ditte Maria le-Fevre, skuespiller og underviser i Meisner teknik
 
I 2013 tilbragte Kat 4 måneder i New York med bl.a. et 2-måneders intensivt kursus på New York Film Academy. Her begyndte hun også at lægge vægt på sin sangskrivning, og det udmundede i en del caféoptrædener som singer/songwriter på Manhattan og i Brooklyn. Den musikalske del har siden fået lov at fylde meget, og siden sin hjemkomst har hun optrådt på mange Københavnske caféer.
 
I foråret 2014 udkommer hendes første EP. Følg med på Facebooksiden

Kontakt

Kat Herlo
Telefon: 50 11 30 24
E-mail: info@katherlo.com

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
site created and hosted by wkh.dk
Luk